Трън > Народ > Култура > Редакционна политика

Редакционна политика

Интернет порталът “Трън” е политически и корпоративно необвързана медия, която предоставя форум за изява на всички жители на Трън и Трънско, както и на българи или чужденци с корени в региона, които имат какво да споделят за природата, историята, културата, икономиката и хората, населяващи този прекрасен кът на нашата Родина. Единственото изискване е материалите да бъдат написани на литературен български език, без нецензурни изрази и реч на омраза, внимателно проверени за печатни и правописни грешки. Прилагането на снимков или друг медиен материал – например от Ютюб – е плюс.

Останалите технически изисквания са подробно описани тук.

Статиите се преглеждат от първия свободен редактор и съответно пренасочват за публикуване на основния сайт. След което регистрираният потребител получава официално статус на Автор и може да публикува материали директно на основния сайт.

Съществува и опростена процедура за приемане на статии от нерегистрирани потребители. За тази цел материалът трябва да се изпрати през формата за свободно публикуване.

Важно: Екипът на “Трън” е съставен от доброволци, които отделят от свободното си време, за да поддържат сайта – напълно безкористно и без скрити цели. Затова бъдете умерени в претенциите и критиката си към тях и не търсете под вола теле.

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »