Трън > По света > Интервюто на Такър Карлсън с Путин втрещи Запада

Интервюто на Такър Карлсън с Путин втрещи Запада

За по-малко от 24 часа интервюто на водещия американски журналист и поддръжник на консервативната кауза Такър Карлсън с президента на Русия Владимир Путин набра повече от 150 милиона гледания в социалната мрежа Х на Елон Мъск, плюс 10 милиона в Ютюб и десетки милиони в самата Русия. Реакциите на зрителите бяха еднозначно озадачено-въпросителни: Защо не знаем всичко това? Какво ни предлагат нашите медии и има ли то някаква връзка с действителното положение на нещата?

В прайм-тайм предаванията си най-популярната американска телевизия NBC събира 2 000 000 зрители, а CNN – 600 000. Такър Карлсън би всички рекорди и се утвърди като журналист № 1 не само в Щатите, но и в света – ако изключим може би някои чудовищно популярни китайски информационни звезди.

Путин не каза нищо, което да не е известно на интелигентния български зрител, съответно читател – и за Киевската Русь, която определено не е била украинска, а чисто руска държавност, за топонимността на украинската нация, предците на която се наричали така само защото са живеели по краищата (у края) на Руската империя, за ролята на Ленин и Сталин за формирането на УССР и за включването в нейните предели на черноморските региони, които никога не са били украински, а именно Новорусия и Крим (бесарабските българи са имигранти в Русия, а не в Украйна – и досега основният им език за комуникация е руският, а българският се води за матерен), за престъпленията против човечеството на Бандера и неговите SS банди, които Западът в лицето на канадския парламент радостно аплодира, а украинското ръководство превръща в национални герои и идеал за подражание, за лъжите на западните държавни ръководители, поели ролята на гаранти на мирния процес в Украйна, а на практика превъоръжаващи и подготвящи я за война с Русия, за ролята на ЦРУ и сегашния заместник-държавен секретар Виктория Нуланд в подготовката на въоръжения държавен преврат в Украйна, известен като Майдан и т.н. и т.п.

Не само западните зрители, но и самият Такър на моменти изглеждаше искрено озадачен и дори загубил дар слово. От интервютата, които сме гледали през годините с него, знаем, че Карлсън не е от хората, които ще си бъркат в джоба, за да потърсят нужната дума.

А ето и това историческо – за западните хора и за всички подведени от щедро финансираната западна пропаганда – интервю.

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »