Трън > Икономика > Заетост > Център за обществена подкрепа “Дъга” търси психолог

Център за обществена подкрепа “Дъга” търси психолог

Центърът за обществена подкрепа в град Трън е обявил вакантно място за психолог.

Задължително е висше образование – бакалавър или магистър в специалност “Психология” и минимум две години трудов стаж по специалността. Като допълнителна квалификация кандидатът трябва да има умения за работа с компютър. За заемане на длъжността се изисква още комуникативност, аналитичност, обективност, наблюдателност, адаптивност, самообладание, както и умения за работа със стандартизирани методики и работа в екип.

Част от работата на психолога ЦОП “Дъга” е да помага на деца и семейства жертви на насилие, да оказва подкрепа на деца при осиновяване, както и да участва в обучения на кандидат-осиновители; да работи с деца, настанени в приемни семейства.

Кандидатите могат да подават документите си в Центъра за обществена подкрепа в Трън – ул. “Александър Стамболийски” №25, всеки делничен ден от 9.30 ч. до 16.00 ч., като след завеждане на заявленията си могат да получат длъжностна характеристика за позицията.

Крайният срок за подаване на документите е 12.03.2024 г. включително – до 16.00 ч.

На сайта на Община Трън можете да се запознаете с пълния текст на обявата, както и да видите кои са необходимите документи за кандидатстване за длъжността.

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »