Трън > Наука > Образование > Тече обществена поръчка за спортна площадка при училището

Тече обществена поръчка за спортна площадка при училището

В края на февруари е обявена обществена поръчка за строеж на спортна площадка при СУ “Гео Милев”. Финансирането се осигурява по линия на Програмата за изграждане на нови и основен ремонт на съществуващи спортни площадки в държавните и общинските училища. Средствата, одобрени от Министерски съвет за бъдещото съоръжение при трънското училище са в размер на 133 250 лева.

Предвижда се извършване на строително – монтажни работи за изграждане спортна площадка със специализирана спортна настилка в СУ „Гео Милев“. За строежа е одобрен инвестиционен проект във фаза технически проект по части: „Архитектура“, „Конструктивнa“  и  „Геодезия“. Издадено е Разрешение за строеж, а Техническият проект е предоставен на вниманието на заинтересованите лица в секция „Параметри“ на обществената поръчка в ЦАИС ЕОП. 

Спортната площадка ще е разположена в северната част на имота, на северозапад от физкултурния салон на училището, с размери 32.50 на 20.50 м. и ще е оградена с ажурна ограда с метална конструкция. Предвидено е инсталиране на покривна текстилна полиетиленова мрежа за предотвратяване напускане на топките по време на игра. Във вътрешността ще бъде разположено футболно игрище с размери 30 м на 18 м. За основа на площадката е предвидена армирана бетонова настилка, върху която ще бъде положена специализирана спортна настилка.

Крайният срок за подаване на оферти или заявления за участие е 18 март 2024 г. (понеделник) до 23.59 ч.

Рубрика:
Източник:
Споделете
5 1 глас
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »