Трън > Природа > Спорт > Нови попълнения в състава на ФК “Ерма”

Нови попълнения в състава на ФК “Ерма”

Отборът на футболен клуб “Ерма” (Трън) е окомплектован и от миналата година в състава му се включват играчи с добри качества. Това е причината в последно време футболният клуб на трънчани да печели повечето мачове, предаде репортер на Zapadno.com.

Футболистите в отбора са на възраст от 18 до 46 години. Тимът на трънчани играе мач за мач и с целта да победи всеки отбор, с който играе. Спортна база на футболния клуб в Трън се поддържа и предоставя добри условия при провеждането на домакински мачове.

От началото на настоящия футболен сезон през есента на миналата година в състава на тима са няколко футболисти от преустановилия игра “Черногорец” (Ноевци) и младо момче от Трън. “Имахме нужда, защото бяха малко осакатен състав и то най-вече не толкова като качества, а защото нямахме хора. Всеки е зает, всеки е ангажиран с работа, а ние сме непрофесионалисти. От тази гледна точка нямахме хора. Не са всичките от Трън. От разваления, така да се каже, клуб на Ноевци взехме няколко момчета, с които се познаваме и сме приятели. Включително имаме и от Трън младо момче от този сезон, което доста добре се включва”, каза за Zapadno.com капитанът на “Ерма” Славчо Илков.

Снимка: Zapadno.com – архив

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »