Трън > Природа > Здраве > Обществената тоалетна в града е изчистена за празника

Обществената тоалетна в града е изчистена за празника

Обществената тоалетна в град Трън е чиста за провеждащия се днес празник “С песните на Гюрга Пинджурова”, предаде репортер на Zapadno.com.

Тоалетната посреща дами и господа с приятен аромат, измити с препарат подове и аксесоари. Служител посреща хората с тоалетна хартия на гише, където пише, че таксата е 50 стотинки, но такива не се искат заради празника. Наскоро Общински съвет-Трън реши да се въведе такса от 50 стотинки за използване на тоалетната.

Обществената тоалетна се намира на улица “Петко Д. Петков” в Трън. Предназначението и е да обслужва  гражданите, персонала на пазара и посетителите в пазарните дни. Тоалетната е реновирана преди около 8 години със сума в размер на 50 000 лева без ДДС, отпуснати от бюджета на Община Трън.

Днес в град Трън се провежда музикалния празник “С песните на Гюрга Пинджурова”. Участие в него заявиха близо 250 участници. Прочетете още по темата в публикацията: ПРОГРАМА “С ПЕСНИТЕ НА ГЮРГА ПИНДЖУРОВА”: 82-годишна певица е най-възрастният участник, а най-малкият е 7-годишно трънчанче.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »