Трън > Общество > Политика > Задава се сглобка 2.0

Задава се сглобка 2.0

Малцинствена коалиция на войната, подкрепена от американското посолство, превръща България в плацдарм на военни действия на НАТО срещу Русия, а съответно и в мишена на Кремъл. В навечерието на ключовите президентски избори в САЩ през ноември корумпираният режим на Байдън няма да се поколебае да влезе в открити бойни действия с Москва.

Бог да пази България от войната – това трябва да е предизборният девиз на всяка партия, която милее за отечеството и българите, всичко останало е демагогия и колаборационизъм. Голямата тема на съвремието ни е темата за мира и отказа на политическия естаблишмънт да говори да мир и да зове за преговори. Кой превърна пацифизма в синоним на мръсна дума и путинофилия? Не е ли човешкият живот най-висшата ценност и защо българското правителство акламира така елейно новите милиарди за смърт, отпуснати от американския Конгрес? Докога тъй нареченият “евроатлантизъм” ще експлоатира страданието като свръхоблага на монополите?

Нормалният, разумният, религиозен и семеен човек не би могъл да съучаства в репродуциране на същата сглобка във властта. Всеки глас за партии като ГЕРБ, ДПС и ППДБ е глас за войната и контрабандата с оръжие.

Най-зле сме в Европа. По-зле от нас е само България, казва хърватският президент.

Не е нужно да си президент на Хърватия, за да го забележиш. Няма как да не сме най-зле, след като само рушим, а хората, на които делегираме власт, само крадат.

Какво ли не разрушихме… Паметниците, паметта, тецовете, мините, заводите, леката и тежката промишленост, земеделието, армията, традиционното семейство, традиционната дружба с Русия, архетипите на историята и морала…

Българинът е подменен човек, изпариха се изконното му трудолюбие и гостоприемство, злоба раздира сърцето му.

Ето, сега е на път да унищожи и националната си валута. Единствен в бившия соцлагер.

Питайте президента на Хърватия защо смята, че са толкова зле, при положение че въведоха еврото. А може би именно заради това?

След като ние без евро сме по-зле от тия с евро, като въведем еврото, какво ли ни очаква? Има ли дъно, което не сме издълбали?

Изгубихме подредената си държава. Допуснахме политическата мафия да я разграби и да я превърне в най-жалкия лакей на левичарството, прогресизма и новия, розов комунизъм, маскиран като “евроатлантизъм”.

Автор: Недялко Недялков
Пълен текст

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »