Трън > Общество > Народовластие > Изтича срокът да заявим гласуване по настоящ адрес и ПСИК

Изтича срокът да заявим гласуване по настоящ адрес и ПСИК

От Община Трън напомнят на избирателите, че в срок до 25 май 2024 г. (събота), могат да заявят желанието си за гласуване по настоящ адрес като подадат заявление за вписване в избирателния списък по настоящ адрес в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г. (Приложение № 27-НС и Приложение № 26-ЕП) в администрацията по настоящия им адрес.


Избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение и желаят да гласуват с подвижна избирателна кутия, че в срок до 25 май 2024 г. (събота),  могат да заявят желанието си като подадат заявление по образец (Приложение № 31-НС и Приложение № 30-ЕП) по постоянния им адрес или по настоящия им адрес в случаите, когато своевременно е направено искане за гласуване по настоящ адрес.

Във връзка с горепосоченото е създадена организация за приемане на заявленията от служители на Общинска администрация Трън в Центъра за административно обслужване, с адрес: гр.Трън, пл.Владо Тричков №1. 

За въпроси и информация: тел. 0886266056 Станислава Алексиева – Секретар на Община Трън 

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »