Трън > Общество > Народовластие > Още един съветник излиза от комисиите на Общинския съвет

Още един съветник излиза от комисиите на Общинския съвет

Мартин Томов, общински съветник в Общински съвет Трън, е последвал примера на колегата си, за когото Вестник Трън писа, и е заявил желанието си да напусне две от постоянните комисии, в които членува. Това са ” Комисия по устройство на територията, пътна и селищна мрежа, транспорт, благоустрояване, комунални дейности, обществен ред и бедствия и аварии” и “Комисия по околна среда, общински гори и земи”.

В заявлението до председателя на ОбС Трън – Б. Харалампиев, с което се оттегля от мястото си в двете комисии, Мартин Томов е посочил своите мотиви за напускането си:

– В досегашната ми работа като общински съветник през изминалата половин година не видях никакво желание за съвместна работа за развитието на гр.Трън и прилежащите му села от страна на кмета на града, във Ваше лице и общинските съветници от ГЕРБ.

– Не виждам сериозно отношение от страна на общинските съветници от ГЕРБ към проблемите на гр.Трън

– Личното отношение от страна на кмета на община Трън към мен и моите колеги е недопустимо в тази му позиция, което прави нивото на комуникация изключително ниско и неприемливо.

– На последното гласуване видях как госпожа Цветкова показа на госпожа Мариела Иванова как да гласува, което ме потресе.

– Комисиите, предварително уговорени, не отговарят на интересите на обществото на града и прилежащите му села.

– Отношението към обикновения човек и неговите потребности са силно неглижирани от състава на ГЕРБ.
Потресен съм от факта как се обслужват фирми, които са част от корупционни сделки.

Мартин Томов сподели пред екипа на Вестник Трън, че се е заклел да “служи и защитава интересите на народа” и ще остане верен на клетвата, която е положил.

Очакваме да видим как ще се разместят останалите съветници, за да запълнят липсващите звена в комисиите, и ще продължаваме да информираме обществеността за работата на Общински съвет Трън.

Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »