Трън > Общество > Политика > Силният глас на местната опозиция е кандидат за депутат

Силният глас на местната опозиция е кандидат за депутат

Общинският съветник Мартин Томов е кандидат за народен представител на изборите за Народно събрание и Европейски парламент тази неделя.

Господин Томов беше кандидат за кмет на миналогодишните местни избори от партия “Има такъв народ”, при които даде безпрецедентен резултат. Макар да не спечели кметския стол, той заедно с екипа си сформира сериозна опозиция в местния парламент, където ПП ИТН взе четири мандата за общински съветници. Тези четирима съветници плюс общинския съветник от другата опозиционна партия при ОбС Трън оставиха на управляващите от ГЕРБ лек превес с един мандат.

Мартин Томов е силният глас на опозицията в общинския съвет. Верен на положената клетва, той се ангажира с редица проблеми на територията на общината – незаконните сметища, общественият транспорт, снегопочистването, лошите мобилни връзки и други. По предложение на опозицията беше осигурен довеждащ транспорт за местното население в пазарния ден, беше намалена цената на дървата за огрев и не на последно място – заседанията на съвета започнаха да се излъчват онлайн и станаха достъпни за всеки, който няма възможност да присъства.

Общинският съветник се ангажира и от трибуната на народното събрание да работи в полза на местните и за развитие на региона, за по-добри комуникации, инфраструктура и условия на живот.

За Мартин Томов можете да гласувате с номер 1 за ПП “Има такъв народ” и преференция 102.

Екипът на Вестник Трън призовава всички да излязат тази неделя и да упражнят правото си на глас. Нашето бъдеще и това на децата ни е в нашите ръце и не трябва да позволяваме друг да го реши. Бъдете активни – гласувайте!

Рубрика:
Споделете
Превод »