Трън > Общество > Народовластие > Председателят на ОбС предлага промени в правилника

Председателят на ОбС предлага промени в правилника

Промени в Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Трън предлага председателят Б. Харалампиев. Промените ще засегнат правилника в частта с постоянните комисии, които според предложението на господин Харалампиев ще станат пет.

Това ще стане, като се обединят Комисията по здравеопазване, социални дейности, социална политика, демография, свободите и борбите с репресиите и Комисията по образование, култура, културно-историческо наследство, децата, младежта, спорта и туризма, като новата комисия ще бъде с наименование Комисия по здравеопазване, социални дейности, социална политика, демография, свободите и борбите с репресиите, образование, култура, културно-историческо наследство, децата, младежта, спорта и туризма.

Мотивите за това предложение са отказите на Борис Ангелов и Мартин Томов да участват в постоянните комисии и нуждата техните места да бъдат запълнени, за да продължи ОбС Трън да изпълнява функциите се.

Насрочено е и обществено обсъждане на проекта за изменение на Правилника за организацията и дейността на ОбС Трън на18.06.2024 г. (вторник) от 10:30 часа, в заседателната зала на Община Трън – гр. Трън, пл. Владо Тричков № 1.

Докладната записка с проект на решението за промени в Правилника и мотивите сапубликувани на интернет страницата на Община Трън в Раздел “Новини” на 03.06.2024г, като в 14-дневен срок от датата на публикуването му всички заинтересовани лица могат да правят предложения, възражения и становища по проекта на решението, които се подават в деловодството на Общински съвет Трън, на адрес: гр. Трън, пл. Владо Тричков № 1, ет. 2, в обявеното работно време или на имейл: obs_tran@abv.bg до 17:00 часа на17.06.2024 г, адресирани до Председателя на Общински съвет Трън.

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »