Трън > Общество > Политика > “Лидерът” на турската партия в България: Никога повече Трети март!

“Лидерът” на турската партия в България: Никога повече Трети март!

Марионетката на Доган в ръководството на ДПС, полулидерът Делян Пеевски, съвсем е изкукуригал в наглата си нарцистична самонадеяност и сервилна проамериканска реторика. Дотолкова, че самопровъзгласилият се спасител на отечеството изпада в положението на рупор на антибългарщината.

Цитираме дословно текста на молбата му за магнитна индулгенция:

“Внушенията, че политическият модел е изчерпан и че е необходим нов проект, нов Спасител не са нищо друго, освен съучастие в опита за най-голямата подмяна от 1990-та година насам – подмяната на демокрацията и нейните принципи. Демокрацията няма алтернатива. Пътят на България като утвърдена евроатлантическа държава няма алтернатива. Сигурността и спокойствието на българските граждани нямат алтернатива.

И ние, като най-стабилната евроатлантическа партия няма да допуснем това да се случи.

Вотът на българските граждани ни задължава да отстояваме евроатлантическите ценности и принципи и ние няма да се отметнем от това задължение.

Вече предотвратих опит на Радев да се инсталира на гърба на хората като политически властелин с проект “Трети март”. И сега няма да допуснем това да се случи и го гарантирам като лидер на ДПС.”

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »