Трън > Хроника > Паднали дървета след градушката в петък

Паднали дървета след градушката в петък

Перник. 28-годишен е задържан за шофиране на автомобил след употреба на наркотични вещества.
Тази нощ около 03, 35 ч., на ул. „Св. Св. „Кирил и Методий“ в областния център бил проверен лек автомобил „Сеат“, управляван от 28-годишен перничанин. Бил изпробван с техническо средство с положителен резултат за амфетамин. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. по Закона за МВР.
Образувано е бързо производство и работата продължава.

Трън. Столичанка ще отговаря за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.
На разклона за трънското с. Врабча бил проверен лек автомобил „Пежо“ с водач 31-годишна жена от софийското с. Казичене. При изпробването й с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин. След проведено разследване и изготвена експертизата от взетата кръвна проба жената е привлечена като обвиняема по чл. 343 „б“, ал. 3 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Пожари и аварийно-спасителна дейност. Пожар в лек автомобил е възникнал снощи, около 23, 10 ч. Колата марка „Фиат“ е пламнала на ул. „Сергей Румянцев“ в областния град. Обгоряла е в предната й час и двигателния отсек. Причината не е установена. Местопроизшествието е посетено от служители на Първо РУ и е започнато досъдебно производство.
Огнеборци от РСПБЗН – Трън са реагирали на четири сигнала за паднали дървета в резултат на разразилата се буря в района. Отстранявани са клони и дървета от пътните платна в селата Радово, Ярловци, Милославци и Туроковци. Няма пострадали хора.

Преди градушката

След градушката

Рубрика:
Източник:
Споделете