Трън > Народ > Култура > Библиотеката в Трън се сдоби с „наръчник“ за оцеляване

Библиотеката в Трън се сдоби с „наръчник“ за оцеляване

Библиотеката към народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън е получила бройки от книгата “Лисицата в мен” от психолога Марина Иванова, съобщават от учреждението.

Книгата е първата, която Марина Иванова пише. Книгата е „наръчник“ за оцеляване в света на хората. Подходяща е за юноши и за възрастни, и обяснява много аспекти от психологията на достъпен език. В нея ще намерите идеи за справяне с тревожност, със страх от изява, с негативни емоции, с токсични хора. Ще откриете също практики за подобряване на адаптацията, придобиване на повече самостоятелност и малко полезна хитрост. Ще прочетете подробна характеристика на поведението на лисицата както в живота, така и в приказките, и в басните, отбелязаха ор библиотеката.

Марина Иванова преподава изобразително изкуство на деца в предучилищна и училищна възраст. През свободното си време рисува манга, платна и лисици. Тя сама е направила илюстрациите към книгата. Завършила е психология и обича животните.

В края на всяка глава от книгата, описваща методите, с които си служи нейният персонаж – лисицата, Марина Иванова споделя любопитна информация за различните видове лисици, които съществуват в природата, добавят от библиотеката в Трън.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете