Трън > Природа > Здраве > Лебечни свойства на белия трън

Лебечни свойства на белия трън

Малко се знае за чудото “Бял трън”, но се оказва, че продуктите от него са наистина чудотворни. На пазара вече могат да се намерят следните продукти от Бял трън – студено пресовано масло от Бял трън, тинктури от Бял трън, брашно от Бял трън, Бял трън в Био пчелен мед, Тахан от Бял трън, Паста от Бял трън.

Производители у нас предлагат 100% натурално студено пресовано масло от бял трън с добро качество и с доказано най-високо съдържание на Силимарин (активната съставка на белия трън) в България.

“Ако за пръв път чувате за свойствата на Белия трън, нека ви шокираме”, пишат те.

“Именно той е този, който е така ценен заради своите детоксикиращи и защитни свойства на черния дроб, както и за положителното му въздействие върху метаболизма и хормоналния баланс.

Обаче и ние се шокираме, всеки ден…

Например, не знаехме толкова много за него. Често ни засипвате с коментарите си. И затова как продуктите с Бял трън са подобрили кръвните показатели, свързани с черния дроб.

Получихме невероятни истории. Като например, как една дама е излекувала своя дерматит, прилагайки външно маслото. Нито една медицинска козметика не е успяла да се справи досега при нея.

Е, не знаехме доскоро, че Белият трън има и такива свойства.

Научихме за друга дама, която се е справила с дългогодишна себорея. И това не знаехме доскоро за Белия трън.

Та се чудим… колко още това масло ще ни изненадва…”, споделят още нашите производители.

Те предлагат освен пълна серия продукти с Бял трън, и най-добрата комбинация – Бял трън Трио терапия – органично масло, брашно и био тахан. Това са трите най-поръчвани продукта от серията, съчетани в тази терапия.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Цвети Тончева

Рубрика:
Източник:
Споделете