Трън > Природа > Спорт > Определена е фирмата, която ще извърши капиталния ремонт на тенис корта

Определена е фирмата, която ще извърши капиталния ремонт на тенис корта

След продължили три месеца фирмени анализи, документални разследвания и задълбочено изучаване на подробните предложения на трите допуснати за участие фирми по обществената поръчка за капитален ремонт на тенис корта в Трън, комисията, сформирана в деня на откриване на офертите, публикува тази седмица пълния разгърнат протокол на решението си да обяви за победител фирма А4 ПРОЕКТ ЕООД.

Въпреки че фирмата оферира най-висока цена за изпълнение на проекта, тя съответства на всички формални, структурни и технически изисквания, на които другите две фирми в една или друга степен не отговарят според представената от тях проектна документация. Анализът на тази документация е изключително подробен и привежда дори основания за отхвърляне на участника поради използване на английски съкращения за дните от седмицата, затрудняващи работата на комисията.

Още веднъж се убеждаваме, че в Общината работят истински професионалисти и очакваме спечелилият участник да започне в най-скоро време дейностите по капиталния ремонт на тенис корта.

Прикачаме пълния текст на Протокола.

Powered By EmbedPress

Източник:
Споделете