Трън > Общество > Политика > Георги Марков със смела прогноза

Георги Марков със смела прогноза

Зеленски

Превод: Зеленски трябва да е наредил взривяването на Северен поток.
Отдолу с големи букви: ВЕДНАГА ПРЕВЕДЕТЕ ПЛАЩАНИЯТА ЗА УКРАЙНА!
иначе…

Бившият конституционен съдия коментира предстоящите провинциални избори в Германия:

АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ” ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ НА 1 СЕПТЕМВРИ В САКСОНИЯ (ДРЕЗДЕН, ЛАЙПЦИГ, КЕМНИЦ, ЦВИКАУ) И ТЮРИНГИЯ (ЕРФУРТ, ЙЕНА, ГОТА, АЙЗЕНАХ – тази неделя).

“Алтернатива за Германия” е вече втора политическа сила в страната и ще стане първа в Източна Германия. Алтернативата иска край на миграцията на ножа и е срещу помощта за Украйна.

Дрезден и Лайпциг въстанаха първите дни на ноември 1989 г. и свалиха Берлинската стена, докато Кол и Геншер бяха на посещение в Полша. Франц Йозеф Щраус казваше, че ХДС/ХСС не трябва никога да допускат вдясно от себе си друг политически субект. Но това вече е факт: Алтернативата е във всички провинции, дори взе 15% в Бавария и 18% в Хесен на последните избори.

Между другото, очаквам вляво Алиансът на Сара Вагенкнехт да отвее яко социалистите на Шолц, барабар със Зелените. Нищо в Източна Германия няма вече да е същото след изборите. Източните немци не искат Германия да е Колония на Демократическата партия на Америка и Александър Сорос, който хапваше с Урсула и Ванката Кръстев в Мюнхен по време на Конференцията за сигурност. Сашко Сорос е много, много близък (с -) и пръв лансира Камала за кандидат-президент. Според “Fox News” президентът Байдън е сърдит на Обама, че не му е казал лично да се оттегли от борбата, а му е спретнал Майдан…

Колаж: AfD

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Забележки по текста
Виж всички коментари