Трън > Народ > Бит и душевност > Надупчиха гумите на репортера на Западно

Надупчиха гумите на репортера на Западно

Вандалски акт бе извършен вчера срещу репортера на Zapadno.com Христо Райков, кйтао отразява случващото се в общините Брезник и Трън, като използва за тази цел личния си автомобил.

През вчерашния ден в района между общините Брезник, Сливница и Божурище възникна пожар. Огнената стихия се разпростря за кратко на голяма площ, изпепелявайки след себе си сухи треви, храсти и дървета. Репортерът на Zapadno.com Христо Райков посети част от огнищата, за да предаде на читателите на сайта актуална информация, видео и снимков материал от мястото на събитието.

При отразяване на пожара в борова гора край брезнишките села Гоз и Арзан автомобилът на репортера бе оставен встрани до главния път между общините Брезник и Сливница. От мястото на паркирания автомобил започва черен път, водещ към опожарената горска територия. Причината превозното средство да бъде оставено на отбивката беше, за да не се пречи на противопожарните автомобили и друга специализирана техника, която преминаваше по черния път към мястото на гасене на пожара. По черния път преминаваха и служители на “Държавно горско стопанство-Брезник”, Община Брезник и кметски наместници в Брезнишко, които оказваха съдействие на огнеборците.

След заснемане на опожарените територии репортерът на Zapadno.com Христо Райков установи, че една от гумите на автомобила е спаднала. Впоследствие се оказа, че и другите гуми на превозното средство са необичайно меки. След временното затруднение до достигането на център за поправка на гуми се установи, че четирите гуми са надупчени с шило или нож. По четири дупки на всяка гума.

Преглеждат се камери в района за установяване на евентуалния извършител или извършители на хулиганската проява. Каква е причината за неморалната постъпка можем само да гадаем.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Забележки по текста
Виж всички коментари