Трън > Икономика > Бизнес > Бившата нотариална кантора в Трън е обявена за продажба или отдаване под наем

Бившата нотариална кантора в Трън е обявена за продажба или отдаване под наем

Бившата нотариална кантора на улица “Хараламби Стоянов” в град Трън се продава или отдава под наем.

Недвижимият имот представлява партерно помещение и се намира в центъра на града, зад Общината. Функционирало е като кафе-аперитив, а от 2018 година е със статут на нотариална кантора. Има 4 помещения, два санитарни възела, два входа, витринно остъкляване от юг и запад, два климатика, интернет и телефонна мрежа, СОТ, окабеляване и камери за видеонаблюдение, комуникационен шкаф за инсталациите, окабеляване (до розетка) до 6 работни места. Разпределението на помещенията и наличието на два отделни входа, кухненска част и два санитарни възела, единият от които с баня, дава възможност част от помещенията да се ползват за канцелария и архив на нотариуса с тоалетна за персонал и посетители, а другата част да се ползва от нотариуса или персонала като жилищна част, става ясно от обявление в български сайт за обяви.

Собственикът на имота го предлага за продажба и е обявил сума от 80 000 евро. Чрез друга обява имотът е обявен и за отдаване под наем, като размерът на месечния наем е 1 000 лева. Продажната цена и обявеният наем са с включени ДДС. Собственикът на имота е обявил още, че не работи с агенции за недвижими имоти.

Нотариалната кантора функционираше до пролетта на настоящата година. В нея приемаше клиенти дългогодишният нотариус в Трън Райна Борисова. Впоследствие тя се премести в друг съдебен район. От 10 юни съдията по вписванията при Районен съд-Трън изпълнява нотариалните действия на основание член 82, алинея 1 от Закона за нотариусите и нотариалната дейност.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор
Повече снимки
Връзка с подателя на обявата

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Забележки по текста
Виж всички коментари