Трън > Народ > История > Община Трън обявява 5-ти традиционен конкурс за директор на Историческия музей

Община Трън обявява 5-ти традиционен конкурс за директор на Историческия музей

Конкурс за директор на Общински исторически музей-Трън отново е обявен от Община Трън. Това е петият такъв конкурс, който общинската администрация организира през последните 4 години.

Първият неуспешен конкурс за директор на Историческия музей беше организиран през 2020 година. След провали последваха още няколко конкурса за заемането на длъжността. При предните 4 конкурса Община Трън не успя да назначи ръководител за институцията. Причините бяха липса на кандидати или такива, които не отговаряха на изискванията.

Сред минималните изисквания за заемане на длъжността са завършено висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър” и 3 години професионален опит в съответното професионално направление. Правоотношението с директора на музея е срочно за срок от 5 години.

Конкурсът ще се проведе чрез защита на концепция за дейността и развитието на Общински исторически музей-Трън за период от 5 години, подробно разработена за първата от тях, както и чрез събеседване, става ясно от обявление от Общината.

Снимка: Zapadno.com – архив

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Забележки по текста
Виж всички коментари