Трън > Народ > Личности > Тръмп бил от Трън

Тръмп бил от Трън

Според Тодор Дичев, бивш български посланик в Япония, родословното дърво на президента Доналд Тръмп е пуснало дълбоки корени в червенозема на Трън.

До това откритие Дичев стигнал след обстойно изследване на произхода на Тръмп. Дипломатът твърди, че най-старите корени на американския президент стигали до град Трън.

Дичев все още се надява, че след победата си на предстоящите избори Тръмп ще започне първата си обиколка в Европа с посещение на България и родния Трън.

Напомняме, че немският град Калщат, откъдето някога са емигрирали бабата и дядото на Тръмп, отказа да даде почетно гражданство на бившия американски президент.

Kallstadt, Deutschland

Надяваме се, че новоизбраният Общински съвет ще осъди неблагоразумното поведение на колегите от Калщат и сериозно ще огледа бонусите и възможността да направи Тръмп почетен гражданин на град Трън, така да се каже, ex officio, по силата на заеманата от него длъжност.

P.S. От психоаналитична и архетипична гледна точка не е изключено някои доминантни черти в характера на Тръмп да се дължат на разпространения трънски фенотип.

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Елка Петрова
6 месеца минаха

Колко пъти казвах, че Тръмп ми напомня моят съпруг Васил Джерекаров! По нестандартното мислене и казване на истината право в очите!

Елка Петрова
6 месеца минаха

Искам да знам кой ще го одобрява.

Превод »