Трън > Общество > Народовластие > Видео: Последно заседание на Общинския ни съвет за 2023г.

Видео: Последно заседание на Общинския ни съвет за 2023г.

ОбС Трън с последно заседание за тази година. Гласуваха се петте точки от дневния ред и в шестата- “Питания” се разискваха редица проблеми касаещи общината- инфраструктура, ВиК, работни места, дърводобив и работата на ОП “Трънска гора”. Вижте повече във видеото.

Рубрика:
Източник:
Споделете
5 1 глас
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
Забележки по текста
Виж всички коментари
Trun.Bg
Админ
4 месеца минаха

Коментар към 1:24:00 и следващи минути

  1. Интернет: Основните доставчици на интернет са също частни фирми, затова си гледат преди всичко частния интерес, освен в случаите, когато благотворителността им ще намери широк обществен отзвук. Широколентовият достъп в Трън се осигурява от по-малки частни фирми, затова и цената за оптична свързаност започва от 25 лв за 25 Mbps.
  2. Новото ремонтирано игрище за минифутбол е постоянно заключено, поради което желаещите да играят или скачат от високите трибуни на полето, или пък разширяват пролуките в оградната мрежа. Площадката не се почиства и вече започва да прилича на сметище.
  3. Кортът за тенис, който от години вече не се използва от учениците – поради липса на треньор или открит достъп, е в окаяно състояние и само много отчаян от живота човек би се съгласил да играе там – при риска да си счупи краката или главата. Настилката отдавна е подута и скъсана на десетки места. С две думи – плаче за ремонт.
Превод »