Трън > Икономика > Строителство > Необходим ли е ремонт на ремонта?

Необходим ли е ремонт на ремонта?

Мартин Томов, общински съветник в ОбС Трън, се свърза с редакционния екип на Вестник Трън по повод сигнал за проблем, на който се е отзовал. Съветникът е получил телефонно обаждане за падаща мазилка на един от входовете на спортната зала. На място г-н Томов е установил, че липсва половината таван от козирката на входа откъм реката.

Припомняме, че спортната зала беше ремонтирана съвсем скоро и вероятно е предложен някакъв гаранционен срок от фирмата изпълнител “ВИВА-92” ООД. Тази фирма печели в края на 2022 г. двете обявени обществени поръчки – “Доставка и монтаж на дограма за спортна зала – ул. “Тако Пеев”, гр. Трън”, с прогнозна стойност 71 666.66 лв. без ДДС и “Основен ремонт на спортна зала, находяща се на ул. “Тако Пеев”, гр. Трън”, чиято прогнозна стойност е 499 916.67 лв. без ДДС, цялата информация за което може да се види в Регистъра на обществените поръчки.

Изразяваме надежда, че Община Трън ще се погрижи за обезопасяването на обекта до ремонтирането на ремонта!

Напомняме също, че сигнали за нередности може да подавате по имейла на общината, в писмен вид, лично, в пощенската кутия пред портиерната в общината и чрез нашата платформа за подаване на сигнали.

Споделете
4 2 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
Забележки по текста
Виж всички коментари
Kugelblitz
Kugelblitz
4 месеца минаха

Добре поне че е гипсокартон, а не 5-сантиметрова трънска мазилка…

Превод »