Трън > Икономика > Финанси > Общината брои до 264 000 лева за горива

Общината брои до 264 000 лева за горива

До 220 000 лева без включен ДДС или 264 000 лева с ДДС е прогнозната стойност за борсова сделка с продавач на горива за зареждане на моторни превозни средства на общинската администрация и звената на бюджетна издръжка при Община Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

За целта общинската администрация е обявила обществена поръчка. Продавачът на горива ще трябва да осигурява горива за период от 24 месеца. Доставката на горива ще е за зареждане на моторни превозни средства собственост и ползвани от общинска администрация в Община Трън и звената на бюджетна – общинско предприятие „Трънска гора“, Домашен социален патронаж-Трън, както и трънското средно училище „Гео Милев“.

За автомобилен бензин А-95 Н ще трябва да се осигуряват 13 000 литра ± 20 %. За дизелово моторно гориво с 6 % биодизел – 65 000 литра ± 20 %. За газ пропан бутан – 25 000 литра ± 20 %. Доставката на горивата се осъществява чрез покупка посредством 24-часово обслужване от бензиностанциите на продавача на територията на град Трън и страната, съобразно необходимостта на Община Трън. Доставката на горивата ще трябва да се осъществява чрез използване на електронни карти за безналично плащане.

Снимка: Zapadno.com – архив

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »