Трън > Икономика > Земеделие > Блокада на пътя Брезник – Трън

Блокада на пътя Брезник – Трън

Протестиращи земеделски производители от Брезнишко блокираха второкласен път 63 в отсечката Брезник – Трън, в района на “Букова глава”.

Втори ден земеделци от община Брезник протестират. Вчера през улиците на град Брезник премина протестно шествие, в което се вкючиха 12 трактора, пикап с бала сено и няколко леки автомобила. Протестът продължи с блокиране на второкласния път 63 в района на бившия държавен завод за резервни части “Борис Антов” в Брезник. Там трактори и две тракторчета за детска игра спряха за кратко време движението по международния път в посока Трън. Протестните действия са част от общонационалния земеделски протест и в Брезнишко се организира от Национално сдружение” Обединени земеделски производители”.

Днес тежка земеделска техника отново се събра в Брезник и премина на второ протестно шествие по главните улици на града. Шествието продължи до района на База за интензивно стопанисване на дивеча “Букова глава”. Там трактори отново затвориха второкласен път 63 в отсечката Брезник – Трън.

Разгледайте снимки от блокадата на пътя Брезник – Трън:

Снимки: “Обединени земеделски производители”

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете
1 1 глас
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
Забележки по текста
Виж всички коментари
Trun.Bg
Админ
3 месеца минаха

Ако всеки тръгва да блокира републикански пътища само защото има някакви претенции към държавата, ще се превърнем в анархо-либерална демонократия.

Превод »