Трън > Общество > Народовластие > Експерти и депутати от Има Такъв Народ гостуват в Трън

Експерти и депутати от Има Такъв Народ гостуват в Трън

Представители на политическа партия “Има такъв народ” ще дойдат в Трън за второто отчетно събрание, което организират общинските съветници в опозиция на 23 февруари (петък) от 12.00 до 14.00 ч. в зала “ЕкоМилк” на НЧ “Гюрга Пинджурова 1895”. Срещата се организира от съветниците, за да разкажат на трънчани какво са свършили от началото на годината и да дискутират с тях теми, касаещи община Трън и нейното развитие.

Гости на събитието ще бъдат:
Доц. д-р Силви Кирилов, д.м., хоноруван преподавател, магистър по Икономика на здравеопазването, специалност “Здравен мениджмънт”. Той има повече от 46 години стаж в областта на медицината с преподавателски, управленски и административен опит. Ще обсъди със съветниците и с трънчани въпроса за здравеопазването, който е изключително наболял в общината.
Полковник Александър Александров, с 35 годишна офицерска служба, дългогодишен опит в Генералния щаб на Българската армия и Министерство на отбраната, главен експертен сътрудник в Комисията по отбрана в Народното събрание.
Филип Станев, народен представител в Народното събрание на Република България.
Емил Трифонов, специалист по вътрешна сигурност и обществен ред.
Петя Димитрова, областен координатор на ПП “Има такъв народ” за област Перник.

Общинските съветници от ИТН и БСП Бойка Григорова, Борис Ангелов, Мартин Томов, Симеон Иванов и Ташко Минков, освен че ще дадат отчет, ще говорят с гостите по теми като здравеопазването, демографията, националната сигурност и инвестициите.

Трънчани ще могат да се включат с въпроси, мнения и предложения по всяка една от темите.

Рубрика:
Източник:
Споделете
5 1 глас
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »