Трън > Икономика > Финанси > За доставка на хляб и основни хранителни продукти в Трънско авансово се отпускат 22896 лева

За доставка на хляб и основни хранителни продукти в Трънско авансово се отпускат 22896 лева

В края на месец януари тази година правителството одобри допълнителни трансфери по бюджетите на Общините за покриване на част от транспортните разходи, извършвани от Общини по сключени договори за доставка на хляб и основни хранителни продукти за 2024 година в планински и малки селища с население до 500 жители. Съгласно решението финансирането на дейностите по доставката се извършва на два етапа – авансово – в размер 50 на сто от одобрения размер и окончателно – в срок до 18 декември 2024 година, на базата на действително извършените разходи.

Със заповед на министъра на финансите от 20 февруари се извършва промяна в размера на бюджетните взаимоотношения на Общините с централния бюджет за 2024 година, която е свързана с авансово предоставяне на средства за доставка на хляб и основни хранителни продукти за настоящата година. Общинската администрация в Трън получава 22 896 лева.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »