Трън > Икономика > Земеделие > Търг за стопански дворове в Главановци и Филиповци

Търг за стопански дворове в Главановци и Филиповци

Филиповци с Камика

Имоти частна държавна собственост в трънските села Главановци и Филиповци са обявени за продажба от Областна дирекция “Земеделие” Перник чрез търг с тайно наддаване.

Става дума за земеделска земя извън урбанизираната територия с начин на трайно ползване “стопански двор – ливада” в землището на село Главановци. Площта на имота е 19593 кв.м, а началната тръжна цена е 38 450 лв. Депозитът за участие, който трябва да се внесе от кандидатите, е 3 845 лв.

В землището на село Филиповци търг с тайно наддаване е обявен за два имота земеделска земя извън урбанизираната територия в близост до главния път и махала “Драговци”. И двата имота са с начин на трайно ползване “стопански двор”. Първият е с площ от 3312 кв.м и начална тръжна цена от 14 498 лв., като дължимият депозит ще е в размер на 1449,80 лв. Площта на втория обявен имот е 2167 кв.м., с начална тръжна цена 9 486 лв. и депозит от 948,60 лв.

В търга могат да участват физически лица, еднолични търговци и юридически лица, регистрирани по Търговския закон или по Закона за търговския регистър. Повече информация, както и необходимите документи за участие в търга можете да намерите на сайта на Областна дирекция “Земеделие” Перник.

Търг се провежда само при условие, че най-малко двама кандидати са подали заявление за участие и са допуснати за участие в него.

Крайният срок за подаване на документи е съответно 13-ти за Главановци и 11 април 2024 г. за Филиповци.

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »