Трън > Народ > Бит и душевност > Национален събор Единение ще се проведе в края на седмицата

Национален събор Единение ще се проведе в края на седмицата

В подножието на Руй планина между трънските села Насалевци и Главановци се стяга национален събор с желателен дрескод “шевица”.

Националният събор се организира от сформираното наскоро сдружение “Светлина, Любов и Единение за България”. Събитието е насрочено да започне на 13 април в 11:00 часа и да продължи до 8 часа на 14 април. Подсигурени са огън, вода, място за палатков лагер и санитарни условия за всички желаещи да останат до утрото на 14 април. Мястото ще е поляните между трънските села Насалевци и Главановци, в подножието на планината Руй. Пътят до поляните е достъпен и лесен, а човек ще отговаря за обособена зона за паркиране. Желателно е посетителите да бъдат облечени с облекло с изобразени шевици, уточняват от мисионерската организация.

Целта на националния събор е пробуждане на “древния български дух”. “Настана време, но не разделно, настана време за промяна! Да бъде България, нашата родина, Чиста и Свята Татковина! Време е за Единение, което постигаме чрез Безусловната Любов, струяща от душите ни и Светлината заложена в сърцата ни… Само трябва да си спомним”, отбелязват от сдружение “Светлина, Любов и Единение за България”.

Всеки желаещ да представи в обществото своята продукция, лично творчество, таланти, дарби или занаят ще има място и възможност да го направи чрез предварително записване на посочен от организацията телефон.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »