Трън > Общество > Политика > Слави Трифонов: Управляват ни контрабандисти и наркодилъри

Слави Трифонов: Управляват ни контрабандисти и наркодилъри

Не зная по какъв начин се е получило, само че от опита мога да кажа, че имам две страни – равноправни. Едната е прочувствена, другата е практична. Сега, за малко ще оставя прочувствената настрани и дружно с практичната ми част ще ви изложим малко обстоятелства.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от някогашния министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест поради контрабанда и проведена незаконна група. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Живко Коцев, напълно подкрепян от някогашните ръководещи от ПП/ДБ, е на поредност от фотоси, излезли в интернет, на които ухилен и в положително въодушевление е дружно с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста поради контрабанда и ОПГ дружно с Петя Банкова. Бившият министър на Министерство на вътрешните работи и настоящ народен представител от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия фотоси, дружно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и настоящ народен представител от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е ухилен на фотография със Стефан Димитров, който напомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на опиати и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия.

Бившият министър на финансите Асен Василев сподели, че във фискалния запас има 9 милиарда и 900 милиона лв.. А новият министър на финансите, който през вчерашния ден встъпи в служба, Людмила Петкова, сподели, че във фискалния запас има 6 милиарда и 680 милиона лв.. 3 милиарда и 220 милиона лв. ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лв., не 300 лв., не 300 хиляди лв., а 3 милиарда и 220 милиона лв..

Емоционалната част от мен към този момент не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: ” Какво става, хора? Май в действителност няма такава страна. ” Хората, които са ни управлявали през миналите девет месеца, в действителност, евентуално са контрабандисти, наркодилъри и ей по този начин, посред другото, са изгубили 3 милиарда и 220 милиона лв. от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова неуместно, нереално, единствено дето очевидно е изцяло действително. Максимално бързо законът би трябвало да се произнесе, оптимално бързо би трябвало да се отървем от тази сбирщина и оптимално бързо би трябвало да сложим в ред страната. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »