Трън > Общество > Политика > Общински съветник е кандидат за народен представител

Общински съветник е кандидат за народен представител

Мартин Томов, общински съветник от опозицията в Общински съвет Трън, ще бъде кандидат за народен представител на изборите идния месец. Това съобщава самият той във фейсбук страницата си:

“Скъпи съграждани,
Имам удоволствието да бъда вашият кандидат за народен представител в листата на ИТН с преференция №102. Това няма да повлияе на работата ми като общински съветник в община Трън, даже напротив. Вярвам, че това е пътят към това политическата реалност в България да се промени и решенията да бъдат взимани в полза на обикновените граждани.
Смятам да се боря за гласовете на всички ви, тъй като, както знаем, в малкия град не е важно от каква боя си, а какво правиш. Разчитам на подкрепата Ви и ще се боря за нея с всички сили. Заедно за Вас!”

Господин Томов е с преференция номер 102 в листата на ПП “Има такъв народ” за 14 МИР Перник. ИТН беше партията, която подкрепи кандидатурата на Мартин Томов за кмет на град Трън на миналогодишните местни избори, на които той не успя да спечели за няколко процента, но постигна впечатляващ резултат и получи огромна подкрепа от трънчани.

Кандидат-депутатът заявява, че ще направи всичко възможно фокусът на българската политика да бъде пренасочен към обикновените граждани и малките населени райони.

Очакванията на политическа партия “Има такъв народ” за предстоящите избори са, че в следващия парламент ще имат достатъчно депутати, за да може да върнат отново разума в управлението на страната ни.

Ето и листата на “Има такъв народ”  в 14 МИР – Перник (излъчва общо 4 депутата) за предстоящите предсрочни избори на 9 юни 2024.

1. Петя Божидарова Димитрова
2. Мартин Петров Томов
3. Петър Бонев Костадинов
4. Младен Кирилов Младенов
5. Валентина Юлиянова Велкова
6. Елка Ненчева Миркова
7. Лъчезар Стоилов Рагин
8. Симеон Пламенов Георгиев

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »