Трън > Общество > Местят “Социално подпомагане”-Трън в съседна сграда

Местят “Социално подпомагане”-Трън в съседна сграда

Безвъзмездно предоставяне на право на управление върху част от недвижим имот, който е публична общинска собственост и представлява част от втори етаж от сграда на улица „Мосаловска“ № 4 в град Трън, ще бъде разглеждано на заседание на Общинския съвет. 

Безвъзмездно предоставяне на право на управление е свързано с нуждите на дирекция „Социално подпомагане“-Трън, която понастоящем се намира в сградата срещу пощата и автогарата в Трън. Ако решението от трънските общински съветници бъде прието, правото за управление на част от недвижимия имот на улица “Мосаловска” ще е за срок от 10 години.

Имотът се състои от 4 помещения: стая № 1 от 28 квадратни метра, стая № 2 от 13 квадратни метра, стая № 3 от 12 квадратни метра и стая № 4 – архив от 35 квадратни метра, коридор и сервизни помещения от 20 квадратни метра или обща застроена площ от 108 квадратни метра, находящи се на втори етаж от двуетажната сграда.

През 2023 година Община Трън приюти в друг имот, който е публична общинска собственост, Общинската служба по земеделие. Допреди това дълги години звеното към Областна дирекция “Земеделие”-Перник делеше една сграда с Районно управление-Трън.

Пълен текст: Прочетете
Автор: Редактор

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »