Трън > Общество > Народовластие > Публично обсъждане на Проект за изменение на Наредбата за определяне и администриране на местните такси

Публично обсъждане на Проект за изменение на Наредбата за определяне и администриране на местните такси

На 19.04.2024г от 9.30ч. в заседателната зала на Общинска администрация Трън, ще се проведе публично обсъждане на Проект на решение за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги. Община Трън уведомява гражданите и заинтересованите лица, че в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от 04.04.24г. се приемат писмени предложения, възражения и становища относно изготвения Проект на Решение за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги. На публичното обсъждане ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.
Те ще се приемат в Центъра за административно обслужване  на Община Трън,  с адрес: гр.Трън, пл. Владо Тричков №1, или на и-мейл: obshtina_tran@mail.bg, obshtina@tran.egov.bg до 17:00часа на 18.04.2024г. и ще се адресират на вниманието на г-жа Станислава Алексиева – Секретар на Община Трън.

Промените в Наредбата са наложени от отпадането на някои такси и услуги, извършвани от Общината, както и от актуализацията на цените. Целта на обновяването е уеднаквяване на националното и местното законодателства.

С всички материали по темата ще можете да се запознаете на сайта на Община Трън. Бъдете активни!

Рубрика:
Източник:
Споделете
0 0 гласа
Рейтинг на статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментари
Забележки по текста
Виж всички коментари
Превод »